Оваа прекрасна фотографија ќе ви го разубави денот!

Какво и породување да имате, првата средба со новороденчето е нешто најпрекрасно на светот. Оваа фотографија со царски рез е најубавото нешто што ќе го видите денеска.Не само што се родителите воодушевени,туку и бебето се смее како да е најсреќно на светов! Како изгледа бебето по породувањето?
„Знаете кога бебето е таква дива да се раѓа со насмевка? Кармел е ѕвезда! Честитки!”,пишува под оваа фотографија која е споделена на Инстаграм.
Иако сите фотографии од породувањето се прекрасни,на оваа фотографија без филтер се гледа чиста радост и успех која го чувствува мајката по породувањето.И се докажува дека ништо не може да се спореди со овие моменти,без разлика на кој начин бебето е донесено на свет,вагилнално породување или царски рез.Не само што се родителите воодушевени,туку и бебето се смее како да е најсреќно на светов! Како изгледа бебето по породувањето?
„Знае

Пронајдете не на следниве мрежи: