Оваа сабота Пулс24 ќе го прослави својот роденден во „CAFE ZMIJA REVOLVED“

Loading...

Летните забави продолжуваат и оваа сабота.„Café ZMIJA REVOLVED“ заедно со добро познатиот Dj Sinisa и неговиот музички избор, ветуваат одлична атмосфера и дружење.
Оваа сабота порталот Пулас24 кој е прв по посетеност во Македонија, го прославува својот роденден токму тука.
Бидете и вие дел од првата роденденска забава на Пулс24.
Повеќе информации и резервации, можете да најдете на следниот ЛИНК.„Café ZMIJA REVOLVED“ заедно со добро познатиот Dj Sinisa и негов

loading...
Loading...