Оваа секси играчка изгледа болно но кога ќе ја ставите нема да сакате да ја извадите!

Loading...

Најновото секс помагало ќе излечи еректила дисфункција, како и проблеми кои се јавуваат кај многу мажи, ќе им помогнат во кревет да бидат активни дури и 12 часа.  Направата која на пазарот треба да се најде за 2 години се нарекува „Stays-Hard“ во слободен прево „Останува цврст“, во состојба е да го одржи пенисот во ерекција дури и после оргазмот.
Екипата која го направила производот работела на него пет години. Иако е наменет за мажи меѓу 40 и 60 години, оваа направа може да го подобри сексуалниот живот на многу луѓе дури и на најстарите и на инвалидите. Исто така помага и кај младите кои имаат проблеми.
Се очекува цената да биде до 50 евра. Направата која на пазарот треба да се најде за 2 години се нарекува „Stays-Hard“ во слободен прево „Останува цврст“, во сос

loading...