Оваа убавица дополнително ГО ВЖЕШТИ односот помеѓу Русија и Украина

Ви ја претставуваме Марија Заринг, кримската убавица која неодамна е прогласена за најубавата руска природна убавица.Украинците сметаат дека Русите ја избрале 28-годишната девојка за дополнително да ги понижат, додавајќи дека нејзините гради не се природни.
– Ја избраа за да ни се потсмеваат. Факт е дека оваа жена воопшто не изгледа природно – Оксана Мелник, која е моден експерт.
Но, изгледа дека на Марија не ѝ е гајле за негативните коментари.
– Не ме интересира политиката. Горда сум на моите гради и изгледот, се гордеам со титулата и мојата татковина – вели таа и додаде дека не сака да го разгорува конфликтот меѓу двете земји.
Украинците сметаат дека Русите ја избрале 28-годишната девојка за дополнително да ги понижат, додавајќи дека нејзините гради не се природни.

Пронајдете не на следниве мрежи: