Оваа жена ја удрило автомобил, живот и го спасиле нејзините ОГРОМНИ ГРАДИ!

Таа нема потреба од воздушни перничиња: „Моите гради удрија во шофершајбната, толку силно што ја скршија“Сара Фостер од Велика Британија, доживеала сообраќајна несреќа кога додека одмарала на патот, во нејзиниот автомобил налетал друг, животот и го спасиле огромните градите.
Сара со девојката и двете малолетни деца, тргнале на крштевка кај семејни пријатели. Бидејќи патот бил долг и напорен, тие решиле да се одморат некое време, кога на нив налетал „Мини Купер“. Прво таа удрила во шофершајбната, а потоа завршила на улицата, со лицето надолу.
Единственото нешто што се сеќава е отворањето на воздушните перничиња на „Мини Куперот“ за среќа неа ни и биле потребни воздушни перничиња, таа секогаш ги носи со неа, животот и го спасиле огромните гради.

 – Градите удрија во шофершајбната, толку силно што ја скршија – изјавила Сара.
Погледнете го видеото:
Сара Фостер од Велика Британија, доживеала сообраќајна несреќа кога додека одмарала на патот, во нејзиниот автомобил налетал друг, животот и го спа

Пронајдете не на следниве мрежи: