Овде го минала детствто! Драгана Мирковиќ има дворец во Виена, а ова е нејзината куќа во родниот крај!

Loading...

Драгана Мирковиќ израснала во 6- члено семејство во Касидол, мало место до Пожаревац. Со задоволство се сеќава на својот роден крај и секој слободен момент кога е во Србија го минува во Касидол.Драгана ја преуредила својата родна куќа, а нејзините соседи од Касидол велат дека останала онаа истата Драгана како и на почетокот на кариерата.
„Одеше на ритмичка гимнастика, пееше кога имаше свадби или игранки, тоа беше нејзиниот почеток- пеење по селски игранки“, објаснуваат мештаните.
На фотографиите можете да видете како изгледа домот на Драгана од надвор, како и убаво уредениот двор.

 

Драгана ја преуредила својата родна куќа, а нејзините соседи од Касидол велат дека останала онаа истата Драгана како и на почетокот на кариерата.

loading...