Овие 3 хороскопски знаци се УБЕДЛИВО НАЈЛОШИ ВО КРЕВЕТ

Loading...

Кога сексот е во прашање постојат премногу вкусови и сензибилитети.Близнаци
Ова е еден љубопитен знак во секоја смисла на зборот, многу припадници на овој знак умеат да го користат и мозокот за време на сексот, што не може да одмогне. Но, нивниот проблем е што на крајот се останува на приказна и лажно фалење. Во главно, се сведува на две минути, а не два часа.
Вистински безграничната себичност на многу припадници на овој знак се гледа за време на нивното однесување во кревет. Женските припадници на знакот имаат успешен секс, освен ако имаат тенденција за подолга предигра и притоа да изигруваат нескротена итрица.
Тие се најголемите швалери и заводници во зодијакот, но сепак може да ги задржите покрај себе и тоа на овој начин – Прочитајте ТУКА
Стрелец
Карактеристика кај машките припадници на знакот Стрелец по дефолт е авантуризмот и експериментирањето, а кај женските баш напротив – традиционализам без многу експериментирање.
Па, лошите или никакви сексуални односи овде произлегуваат од преголемата желба на едните за нешто ново, перверзно и возбудливо и претерана желба на овие другите – во главно жените, за класичен, здрав но и конвенционален посилен секс. Кога не им е по волја, Стрелците гледаат сето тоа побрзо да се заврши, а  потоа бегаат без оглед на се. Оние типичните Стрелци обично знаат да заминат и за време на секс, освен ако не ги поткупите за да останат уште малку.
Не грижете се не сте вие најлоши во сексот, има уште еден уште полош.

 

Риби
Многу астролози одвиваат да го споменат овој знак (инаку многу емотивен, сензуален и сексуален знак)  како пропаст во љубовта, а особено во сексот.
Женските риби гризаат и провоцираат повеќе и од агресивните женски Скорпии или Овни. Садистички предизвикуваат садизам бидејќи се во суштина мазохисти. Потфрлањето во сексот им е како и во многу други работи – жртва. Често се упропастуваат до крајот. Тоа е знак кој најмногу ужива, но и пати во „сексот со емоции“, и тоа важи за двата пола. 
Кои се најголемите стравови на хороскопските знаци? – Прочитајте на следниот ЛИНКБлизнаци
Ова е еден љубопитен знак во секоја смисла на зборот, многу припадници на овој знак умеат да го користат и мозоко

loading...
Loading...