Овие 7 намирници НИКАКО не ги внесувајте во својот организам!

Loading...

Овие производи се штетни за нашето здравје и НИКАКО не внесувајте ги во својот организам:1.Бел леб
Лошо влијае на нивото на шеќер…
2.Газирани сокови
Веќе знаете дека се штетни, но, ве потсетуваме веќе еднаш да престанете да ги конзумирате.
3.Лижавчиња
Ретко кој може да ги видите возрасен со лижавче но на децата им се омилени. Но изобилуваат со шеќери кои се штетни.

 
4.Чоколадни намази
Во нив нема ништо здраво.
5.Крофни
Сепак домашните не се толку штетни како оние што ги има во продавниците.
6.Крекери
Сите ги обожаваме но, сите се многу штетни за здравјето и затоа гледајте да не ги конзумирате.
6. Маргарин
Ова е контроверзна тема. Има многу маснотии… со јадењето на маргарин внесуваме многу масти кои не ни се потребни.
 1.Бел леб
Лошо влијае на нивото на шеќер…
2.Газирани сокови
Веќе знаете дека се штетни,

loading...
Loading...