Овие два хороскопски знаци НИКОГАШ НЕ ЛАЖАТ!

Loading...

Астролозите велат дека овие два знаци секогаш ја зборуваат вистината, па колку и да е тешка.Овен
Припадниците на овој знак се многу искрени, а најголема причина за тоа е што немаат волја да лажат, ниту пак сакаат својата енергија да ја трошат на такви работи.
Дури и по цена на некој да повредат со својата искреност, попрво ќе го изберат тоа отколку да лажат за било што.
Тие и сакаат да го кажуваат она што го мислат и да им го дадат тоа до знаење на другите, а истото се очекува и од другата страна. Често умеат да ги повредат другите со своето отворено мислење, па потоа да им биде жал, но и после некое време повторно би постапиле исто.
Стрелец
За Стрелците слободно може да се каже дека се најискрен знак во хороскопот. Понекогаш умеат да претераат со прераскажувањето на приказни од својот живот или животот на пријателите, но тоа е во главно поради забавувањето на друштвото.
Меѓутоа, не ги сакаат лагите во никој случај, тоа ќе го избегнуваат дури и кога самите гледаат дека е за нечие добро.
И во најлош случај секогаш ќе ја кажат вистината, бидејќи сметаат дека така е најдобро.Овен
Припадниците на овој знак се многу искрени, а најголема причина за тоа е што немаат волја да лажат, ниту пак сакаат с

loading...
Loading...