Овие фотографии можат да ве вознемират: Еве како изгледа насилството во Украина!

Овие фотографии можат да ве вознемират!
Еве како изгледа ужасната ситуација на протестите во Украина!
Безброј луѓе повредени, безбр

Пронајдете не на следниве мрежи: