Овие фотографии може да ве вознемират: Вулкан изгоре живи луѓе!

Loading...

Најмалку 14 луѓе погинале , а тројца се повредени, кога вулканот во Индонезија испуштил нови облаци со гасови, само на еден ден, бидејќи жителите к

loading...
Loading...