Овие намирници гарантираат оргазам за паметење!

Loading...

Со храна до подобар секс…1.Лубеница
Лубеницата добро влијае на опуштање на жилите а со тоа влијае и на либидото, исто како вијаграта. Секако лубеницата е поевтина од таблетите.
2.Боровинки
Ја зголемува енергијата и го подмладува нашето тело а тоа е многу корисно и кај подигнување на либидото.
3.Маслиново масло
Ова многу би им помогнало на жените кои имаат проблем со оргазмот.
4. Јајца
Полни се со витамини и протеини кои ја даваат потребната енергија за издржливост.

 
5.Лути пиперки
Што полути тоа подобро. Го забрзуваат метаболизмот. Но, сепак немојте да јадете од оние најлутите па да морате да одите под туш и да уништите се.
6.Аспарагус
Ја зголемува сексуалната желба и кај мажите и кај жените.
7.Бел лук
Исто така позитивно влијае на крвототкот…1.Лубеница
Лубеницата добро влијае на опуштање на жилите а со тоа влијае и на либидото, исто како вијаграта. Секако лубени

loading...
Loading...