Овие работи НИКАКО немојте да ги правите за време на орален секс!

Внимавајте на овие работи во оралниот секс!Не терајте го партнерот да прави нешто што не му е пријатно
Ако вашиот партнер не сака орален секс, немојте да инсистирате, туку разговарајте отворено за тоа. Од друга страна, ако не ви одговара нешто што тој го прави, кажете му го тоа.
Бидете чисти
Секако дека спонтаноста и моментот на налет на страст се многу важни, но ако не сакате вашиот партнер да олади, мора да бидете средени „таму долу“. Ако се подготвите, и сами ќе сте поопуштени.
Без туркање на главата и насилство
Ова воглавно се однесува на мажите, иако во порничите изгледа како девојката да ужива ако и ја држите главата за време на орален секс и ако сте насилни – тоа во реалноста не е така.
Врзете ја косата
Ова е совет за девојките. За да не го упропастите целото доживување не дозволувајте косата да ви смета и врзете ја.
Без заби
Немојте дури ни нежно да поминете со забите преку кожата на неговиот пенис. Во тој момент мажите престануваат да уживаат.
Немојте да се срамите од своето тело
Сите изгледаме различно во интимната зома. Немојте да се срамите од изгледот на вашите гениталии, туку препуштете се и уживајте во оралното задоволство.
Нежно со прстите
Додека на девојката и пружате орално задоволство, бидете нежни со прстите. Задолжително исечете ги ноктите и немојте насилно да се однесувате со нив, бидејќи тоа воопшто не и одговара.Не терајте го партнерот да прави нешто што не му е пријатно
Ако вашиот партнер не сака орален секс, немојте да инсистирате

Пронајдете не на следниве мрежи: