Овие совети ќе ве направат атрактивна и секси личност!

Loading...

Секси и атрактивното однесување не можат да се купат со пари, но се состојат од ситници, особено природност…Девојките инстинктивно знаат како да привлечат момче, меѓутоа опкружувањата и медиумите даваат погрешна слика за женственоста, шминката и високите потпетици не се целосниот изглед за една привлечна девојка, напротив, многу често таа слика знае да биде вулгарна.
Од направените анкети, истражувани се и интервјуирани повеќе обични момчиња, кои откриле што име нај атрактивно кај девојките и нормално што ги привлекува. Да се претворете во „атрактивна заводница“ по нивните искази, е да остане своја и природна…
Што е тоа што обичните момчиња ги привлекува….
1.Задржете гоконтактот со очите подолго од една секунда едноставно нема  да успее да ви одолее.
2.Во добро расположени е сте  и нарачувате уште по една рунда за сите? На момчињата ова им е супер секси…
3.Се смеете од срце, а при тоа не обрнувате внимание како изгледате и какво ви е држењето, тоа значи дека се однесувате приридно, всушност го откривате вистинското светло.
4.Доколку го прашате за совет, да ви препорача добра книга која ја читал од неодамна, сигурно ќе ве запамети добро.
5.Момчињата сакаат кога девојките се самоиницијативни и сами предлагаат што ќе се прави на следниот нивен состанок. Тоа укажува дека имате самодоверба.

6.Коса која паѓа преку очите, за момчињата е како сцена од филм, имајте секогаш средена коса, бидејќи тие сакаат негувана сјајна коса, како од рекламите.
7.Кога зборувате за вашата работа и хоби со страст, тоа ќе му укаже дека сте страсни во се друго што правите
8.Не глумете ли дама, а сте опуштени, спонтани и симпатични?На такви девојки се и момчињата „залепуваат“.
9.Ако сте отворени и не се плашете да запонавате нови луѓе и ситуации, никој нема да ве заобиколи..
10.Привлечност може да биде и кога ќе стоете цврсто за својот став или некоја нова идеја.Девојките инстинктивно знаат како да привлечат момче, меѓутоа опкружувањата и медиумите даваат погрешна слика за женственоста, шминката и високите

loading...
Loading...