Овие знаци откриваат дали шефот сака да ве одведе во кревет

Ако ги прави овие работи, речиси е сигурно дека сака да излезе од професионалната сфера.Понекогаш е многу тешко да се разликува дали некому му се допаѓате или само е културен. Често се случува љубезните луѓе да бидат погрешно сфатени, па затоа, ако се сомневате дека шефот ви се додворува проверете дали ги прави овие работи.
-Чувствувате нешто чудно во стомакот кога сте во негова близина. Понекогаш се јавува внатрешен глас кои ви вели дека нешто се случува, објаснуваат психолозите, додавајќи дека и двајцата се чувствуваат чудно.
-Флертува со вас. Можеби е само дружељубива личност, па затоа споредете го однесувањето кон вас со однесувањето кон другите колеги и внимавајте ако тоа драстично се разликува.
-Често организира состаноци по работното време. Ако повремено морате да останете на состанок по работното време, веројатно шефот ви се додворува. Психолозите советуваат да внимавате на она што ви се кажува на состанокот и според тоа да извлечете заклучок.
-Ви се јавува и ви испраќа пораки без важна причина. Многу менаџери кои мораат да направат голем дел од работата, кога ќе ви се јават без посебна причина, значи дека веројатно во слободното време мислат на вас.
-Говорот на телото му е сензуален и чуден. Набљудувајте го неговиот говор на телото и контактот со очите. Ако пречесто го ловите неговиот поглед, значи дека му се допаѓате.
-Ви ги доверува тајните. Ако со вас дели професионални, но и лични тајни, дефинитивно сака со вас да има нешто повеќе. Но, тоа е и меч со две острици, бидејќи можеби ви се доверува заради тоа што ве цени како личност.Понекогаш е многу тешко да се разликува дали некому му се допаѓате или само е културен. Често се случува љубезните луѓе да бидат погрешно сфатени,

Пронајдете не на следниве мрежи: