Овие знаци во текот на летото ќе ја запознаат љубовта на својот живот

Loading...

Ѕвездите порачуваат дека во  текот на 2016 година некои  знаци  ќе имаат повеќе среќа во љубовта.ВодолијаПрипадниците на овој знак ќе имаат најголеми шанси за брак. Многу жени родени во знакот на Водолија ќе се остварат во улогата на мајка затоа што преостанатите најтопли месеци во годината особено се поволни кога станува збор за семејните врски. Ова ќе биде особено плоден период за придвижување на љубовните врски, додека за двојките кои се долго време заедно, ова е совршено време за да го кажат судбоносното „да“.РакОва лето ќе биде многу поволно кога се во прашање љубовните врски за повеќето Ракови. Тие конечно ќе успеат да се извлечат од лоши врски или да формализираат нешто што долго посакувале.

Нежните и емотивни Ракови тежнеат за брак и верен партнер, така што во текот на летото ќе запознаат некој токму таков. Ако сте се вљубиле во воздушен знак, во јули 2016 година може да имате незаборавни моменти кои ветуваат сериозна врска.ЛавИако огнените Лавови мислат дека сè уште не им дошло време за брак, ова лето тотално ќе се збунат. Нивната компликувана ситуација конечно ќе се реши и сè ќе биде појасно од било кога. Јули и август ќе им донесат смеа, љубов, среќа и предлози. За Лавовите во врска ова ќе биде вистинско време за кажување „да“ или барем да размислат за тоа, додека оние кои се сами може да очекуваат фатална љубов на која нема да можат да ѝ кажат не.ВодолијаПрипадниците на овој знак ќе имаат најголеми шанси за брак. Многу жени родени во знакот на Водолија ќе се остварат во улогата н

loading...