Овој човек е злобен, намерно заразил над 30 жени со ХИВ

Маж кој бил заразен со ХИВ е осуден на 24 години затвор поради тоа што намерно ја пренел болеста на повеќе од 30 жени.Апелацискиот суд во Рим го осуди 33-годишниот Валентино Талуто, кој жртвите ги наоѓал на социјалните мрежи и обвинет е дека ХИВ им пренел на 32 жени.

И покрај тоа што знаел дека е заразен со овој вирус од 2006 година, намерно барал жртви кои биле на возраст помеѓу 14 и 40 години.
Талуто имал и по шест врски истовремено, а како што се наведува, тој бил со 53 жени до неговото апсење во 2013 година. Некои жени потоа вирусот им го пренеле и на своите партнери, така што на крајот вкупниот број на зарезени пораснал на 57, вклучувајќи и три мажи и едно бебе.Апелацискиот суд во Рим го осуди 33-годишниот Валентино Талуто, кој жртвите ги наоѓал на социјалните мрежи и обвинет е дека ХИВ им пренел на 32 жен

Пронајдете не на следниве мрежи: