Овој човек загинал бидејќи заборавил на летното сметање на времето- Еве како се случило тоа!

Едно лице го загуби животот во инцидентот кој се случил уште во неделата, во раните утрински часови, во моментот додека жртвите се обидувале да ја поставуват бомбата под еден паркиран автомобил.Бомбашите не пресметале дека започнува летното сметање на времето, па самите загинале од бомбата која ја направиле во домашни услови.

Двајцата бомбаши требало да ја постават под паркираниот автомобил и таа да експлодира во раните утрински часови, без никого да повреди, освен да предизвика материјална штета, но заборавиле на летното сметање на времето, па бомбата се активирала додека ја местеле.Бомбашите не пресметале дека започнува летното сметање на времето, па самите загинале од бомбата која ја направиле во домашни услови.

Пронајдете не на следниве мрежи: