Овој хороскопски знак е НАЈЛОШ возач!

Ако познавате некоја Вага, замолете ја да се помести од возачкото седиште и никој нема да настрада…Секако, ова би требало да биде шега на еден канадски интернет портал кој е во потрага по хороскопски знак кој е најдобар возач.
Сепак, во текот на истражувањето од 100.000 возачи, Вагите се покажале како најлоши возачи од останатите 11 знаци.
Како што се наведува во резултатите од истражувањето, Вагите биле предизвикувачи на значително повеќе сообраќајни несреќи за разлика од другите хороскопски знаци.
Генерално, најдобри возачи се Лавовите бидејќи често пати сакаат да преовладуваат и да се истакнуваат, а во чекор ги следат и Близнаците и Раковите.
Најмногу казни добиваат Рибите, а зад нив се Овните и Водолиите. Близнаците, Стрелците и Девиците имаат најмалку пишани казни.Секако, ова би требало да биде шега на еден канадски интернет портал кој е во потрага по хороскопски знак кој е најдобар возач.
Сепак, во т

Пронајдете не на следниве мрежи: