Овој хороскопски знак може да биде МНОГУ ЛОШ, посебно ако го повредите!

Loading...

Овој хороскопски знак знае да бие многу лош, посебно откако длабоко ќе го повредите.Станува збор за хороскопскиот знак Скорпија.
Скорпиите често оставаат впечаток на студени и рамнодушни личности, но тоа е само нивен оклоп кој другите мора да го пробијат за да се спријателат со нив.
И покрај тоа, тие се едни од најдобрите пријатели кои човек може да ги посака. Потребно им е да имаат некој кој ги разбира, но и да биде искрен како што се тие.
Најдобро се согласуваат со Рибите и Лавовите, а маана им е тоа што се одмаздољубиви ако некој ги повреди.Станува збор за хороскопскиот знак Скорпија.
Скорпиите често оставаат впечаток на студени и рамнодушни личности, но тоа е само нивен оклоп

loading...
Loading...