Овој лек лечи крајници и грло за еден ден!

Loading...

Еве еден ефикасен рецепт кој ни доаѓа од руската традиционална медицина за лекување на воспалено грло и крајници.Лек против воспалено грло, крајници и ангина
Потребни состојки:
1 поголемо парче цвекло
9 отсто алкохолен оцет
Цвеклото треба да се изренда на ситно. На 250 г цвекло се додава 1 супена лажица оцет, на 500 г -две. Измешајте и оставете да отстои 15-20 минути. Добро исцедете низ газа или пластична цедилка. Сувиот остаток фрлете го.
Плакнете го редовно грлото на секои 2-3 часа, а можете и да ја проголтате течноста за подобар ефект, а резултатите набрзо ќе бидат очигледни.
Овој лек успешно лекува хронично воспаление на грлото и гнојна ангина.Лек против воспалено грло, крајници и ангина
Потребни состојки:
1 поголемо парче цвекло
9

loading...
Loading...