Овој морбиден детаљ за свекорот на Јелена никој не го забележал

Овој морбиден детаљ за свекорот на Јелена никој не го забележалСеуште се расчистува убиството на Јелена Крсмановиќ Марјановиќ кое го заинтригира цел регион, а она што никој не го забележал, а е морбидно, е тоа што свекорот на убиената пејачка на сите фотографии е насмеан, а и неколку дена по убиството се појави таков во дворот.
Како што пишува српскиот портал Еспресо, Владимир Марјановиќ секогаш бил насмеан, а црната облека била единственото обележје дека тагува и дека се случила трагедија.Сеуште се расчистува убиството на Јелена Крсмановиќ Марјановиќ кое го заинтригира цел регион, а она што никој не го забележал, а е морбидно, е тоа

Пронајдете не на следниве мрежи: