Овој ученик добил 5-ка по оваа задача но многу ризикувал- Прочитајте зошто!

Loading...

На негова среќа наставничката имала смисла за хуморот кој го покажал! Прочитајте!Еве што напишал во школската задача!

„Бојата која ме носи не е одредена и зависи од моето расположение. Бојата која секогаш може да ме расположи е сината и зелената. Одењето во природа и мозокот на пасење. Тоа ми е најдобар одмор. Сината боја ми е една од најомилените а можеби и најомилена- ме потсеќа на море, на небо, трамвај и Динамо. Секоја боја има нешто во себе и влијае на нас( зависно од расположението). Бојата која не ја сакам е црната баш како овој 0,7 мм репитограф. Ме потсеќа на страв, смрт( на нешто лошо).
Можеби поради тој црн (страшен) рапитограф незнам што да напишам и затоа наместо со овој црн рапитограф ќе пишувам со бел… Па, ајде да започнеме…
 Еве што напишал во школската задача!

loading...
Loading...