Овој „валкан“ квиз открива какви сте во кревет!

Решете го овој  квиз и откријте дали сте вистински мајстор во кевет или пак  ви  треба уште доста  вежби и учење  за да бидете крунисани  за кралеви  на сексот.Од орален секс до повеќекратни  оргазми, пред вас се некои  тешки прашања, а одговорите ве чекаат на дното.
1.Луѓето  се единствениот вид  кој  дава и  прима орален секс
а) Вистина- единствено  ние супер се забавуваме
б) Лага- и  некои  животни  го прават тоа
2.За време на секс согоруваме исто толку калории  како  и  кога ќе ретрчаме 2 километри
а) Вистина- така некои  ја одржаваат  формата
б) Лага- вежбањето воопшто  не е толку  забавно
3.Клиторисот има дупло повеќе нервни завршетоци отколку пенисот
а) Вистина- среќни  девојки
б) Лага- машкоста е дефинитивно почувствителна
4. Лажичка сперма содржи седум калории
а) Вистина- потполно е диетална
б) Лага- тоа е невозможно
5.Повеќето  девојки достигнуваат оргазам по пат  на секс
а) Висина- нема ништо полесно од пружање  оргазам на девојка
б) Лага- пенетрацијата понекогаш не е доволна и  потребно е повеќе труд
6. Мажите можат  да имаат повеќекратни оргазми
а)Вистина- девојките не се единствените кои лудо  се забавуваат  за време на секс
б) Лага- тоа е физички невозможно
7. Можно  ли  е да се забремени  без секс
а)Вистина- звучи лудо, но можно  е
б) Лага- нема ништо  без секс
8. Единствено кондомите пружаат 100 проценти заштита
а)Вистина- затоа секогаш  имам еден при рака
б) Лага- ништо во животот  не е 100 посто сигурно
9. Машкиот оргазам трае 6, а женскиот 20секунди
а)Вистина- се што е убаво  трае кратко
б) Лага- машкиот трае можеби и пократко
10.Омилената поза на повеќето е мисионерска
а)Вистина- еднаш класика, секогаш класика
б) Лага- да беше вистина повеќето луѓе би умреле од  досада
Одговори:

 
1.б
2. а
3. а
4. а
5. б
6. а
7. б
8. б
9.а
10.бОд орален секс до повеќекратни  оргазми, пред вас се некои  тешки прашања, а одговорите ве чекаат на дното.
1.Луѓето&nbsp

Пронајдете не на следниве мрежи: