Па девојки…Еве како можете да добиете ПОДОЛГ СЕКС!

Loading...

Прочитајте ги советите од експерти, контролирајте ја неговата возбуда и направете акцијата да трае цела ноќ.Најновото истражување кое го спровела компанијата „Тројан“ наведува дека 34% од жените посакуваат подолг секс. Еве како да го добиете тоа:Нека дише длабоко 
Вежби за длабоко дишење пред самата акција ќе му помогнат да се опушти. На тој начин ќе го намали нивото на возбуда со можност подолго да води љубов. Најдобар начин да му пријдете е за време на предиграта да се гледате еден со друг и да разменувате воздишки.
Оргазам за време на предиграта 
Со оглед на тоа што пенетрацијата за него обично ги забрзува работите, тој нека ве доведе до оргазам за време на предиграта, што двајцата ќе ве опушти и ќе ги зголеми шансите за истовремено да го доживеете врвното задоволство. Плус тоа, кога еднаш ќе стигнете до големото О, вториот пат ќе ви биде полесно.

Испразнете му ги батериите 
Со рачно или орално стимулирање доведете го до лудило за време на предиграта. Со оглед на тоа што на мажите им треба малку повеќе време за да ги наполнат батериите, самиот чин на сексот би требало да трае подолго од вообичаено.
 
Задолжителен тајм-аут 
Кога нештата ќе се приближат до крајот, задолжително е да направите малку пауза, со што нему ќе му се намали возбудата, па сексот нема да заврши многу брзо. 
Користете презеревативи за подолг секс
Постојат кондоми кои го намалуваат чувството во пенисот и можат да напраават сексот да трае и двојно повеќе.Избегнете ја позата „доги“ 
Вашиот секс ќе трае подолго во мисионерска, отколку во „доги“ поза.Најновото истражување кое го спровела компанијата „Тројан“ наведува дека 34% од жените посакуваат подолг секс. Еве како да го добиете т

loading...
Loading...