Последни вести

Балкан

Јункер изјави: „Грција нема да ја напушти еврозоната“

Претседателот на eврогрупата верува дека Грција двојно ќе ги зголеми напорите да ги оствари целите. “Грција нема да ја напушти еврозоната. Но, ако земјата не ја почитува буџетската консолидација и […]

Љубов и секс

Британски спортист раскажува за олимпијада на сексот

Организаторите биле свесни дека може да дојде до вакви авантури на Олимпијада и обезбедиле рекордни 150 илјади кондоми, 50 илјади повеќе од минатата Олимпијада Британскиот учесник на Олимпијадата ни откри […]

Меѓународен фудбал

Работнички доби казна од 30.000 евра и условно за допинг скандалот

Според УЕФА, користењето на стимулансите од страна на играчите на Работнички не било намерно, туку од неинформираност и незнаење, па токму затоа и санкцијата не беше посериозна. На тестовите за […]