Пајак и ја собра колата на македонската водителка

Loading...

Поранешната водителка Снеже Велков на својот Инстаграм профил објави фотографија од фискалната сметка издадена по плаќањето на казната, откако пајак ѝ го собрал автомобилот поради погрешно паркирање.Поранешната водителка Снеже Велков на својот Инстаграм профил објави фотографија од фискалната сметка издадена по плаќањето на казната, откако пајак ѝ го собрал автомобилот поради погрешно паркирање.
Таа и покрај неубавиот настан, на свој начин успеа да се пошегува на своја сметка.
Погледнете:
Поранешната водителка Снеже Велков на својот Инстаграм профил објави фотографија од фискалната сметка издадена по плаќањето на казната, откако паја

loading...
Loading...