Панел дискусија на ВМРО-ДПМНЕ на тема земјоделство

Панел дискусијата е дел од концептот „Единствен“, кој партијата го промовираше претходно.Денеска во Централниот штаб на ВМРО-ДПМНЕ ќе се одржи Панел дискусија на тема земјоделство со почеток од 17 часот.
На Панел дискусијата ќе бидат презентирани програмските политики на ВМРО-ДПМНЕ во областа на земјоделството и ќе се презентираат ставови и решенија за актуелните предизвици во македонскиот аграр.
Панел дискусијата е дел од концептот „Единствен“, кој партијата го промовираше претходно.Денеска во Централниот штаб на ВМРО-ДПМНЕ ќе се одржи Панел дискусија на тема земјоделство со почеток од 17 часот.
На Панел дискусијата ќе

Пронајдете не на следниве мрежи: