ПАНИКА ВО НИЦА: Итно е евакуиран аеродромот!

Loading...

Продолжува паничната состојба во францускиот град Ница, откако се случи терористички напад за кој ИСИС презеде одговорност.Имено, аеродромот во Ница беше итно евакуиран пред еден час.
Властите не прецизираа дали е пронајден експлозив.
Утринава беше пронајдено комбе полно со експлозив и засега се шпекулира дека постои голема можност да се изврши уште еден терористички напад.

Nice airport being evacuated #cbc pic.twitter.com/fgn2jEVgHo
— Thomas Daigle (@thomasdaigle) July 15, 2016
Имено, аеродромот во Ница беше итно евакуиран пред еден час.
Властите не прецизираа дали е пронајден експлозив.
Утринава беше прона

loading...