Папата вчера во молитва ги спомна жртвите од поплавите на Балканот

Папата Фрањо вчера во молитвата на плоштадот Свети Петар во Рим, се потсети на балканските народи кои се погодени од поплавите.- На Господ му ги поверувам жртвите од оваа несреќа и се молам за луѓето коишто страдаат во овие моменти, порача папата Фрањо.- На Господ му ги поверувам жртвите од оваа несреќа и се молам за луѓето коишто страдаат во овие моменти, порача папата Фрањо.

Пронајдете не на следниве мрежи: