ПАРИТЕ ГО ВРТАТ СВЕТОТ: Се разбудил од кома кога слушнал шушкање на пари!

Медицинските сестри и лекарите држеле хартиени пари од по 100 јуани покрај пациентот, додека бил во кома и лежел во својот болнички кревет, но не очекувале дека „лекот“ навистина ќе дејствува.Џиао Ли од Шенжен во Кина, е човек кој најмногу на цел свет ги сака парите. Но, она што е необично во неговата страст кон финансиите е фактот дека токму парите го разбудиле од кома, во која се наоѓал уште од август 2013 година.
Медицинските сестри и лекарите шушкале со хартиени пари од по 100 јуани, чија вредност е еднаква на 16 американски долари. Тие го правеле тоа во непосредна близина на пациентот, кој лежел во својот болнички кревет.
„Беше извонредно. Никогаш не видов нешто слично, а работам веќе 20 години како лекар“, истакна д-р Лиу Танг.
Бил 12 години ВО КОМА: Се разбудил и раскажал НЕВЕРОЈАТНА ПРИКАЗНА!

Џиао паднал во кома пред повеќе од година дена, кога поминал повеќе од недела дена без сон во интернет кафе. Додека разгледувал идеи за работа, тој се онесвестил и од тој момент се наоѓал во тешка состојба.
Докторите со месеци се обидувале да го разбудат, сѐ додека членовите на неговото семејство не утврдиле што би можело да влијае на него.
„Сеќавањата на мириси и звуци можат да бидат моќни стимуланси. Ние пронајдовме лек за него, а тоа се 100 јуани“, објаснил Танг, кој и понатаму ќе ја набљудува здравствената состојба на пациентот.
Нешто повеќе за моќта на мислите, можете да прочитате на следниот ЛИНК
Џиао Ли од Шенжен во Кина, е човек кој најмногу на цел свет ги сака парите. Но, она што е необично во неговата страст кон финансиите е фактот дека

Пронајдете не на следниве мрежи: