Партиите пред договор: Избори на 11 декември, СДСМ заминува од Владата по изборите

Петнаесет смени на раководни позиции и 10% од хоризонталните смени направени од 2014 година во МВР. Министрите на СДСМ по изборите си заминуваат од позициите во Владата.Ваков договор е пред потпис на преговарачките тимови, јавува 24 Вести повикувајќи се на неименувани извори.
Согласно Договорот, новата преодна Влада би требало да се формира на крајот на август, а изборите да се одржат на 11 декември.Ваков договор е пред потпис на преговарачките тимови, јавува 24 Вести повикувајќи се на неименувани извори.
Согласно Договорот, новата прео

Пронајдете не на следниве мрежи: