Патот до Бањиче затрупан со карпи и земја

Loading...

Поради   одрони, патот кој  води до тетовско Бањиче е затрупан со карпи и земја.Локалниот пат до месноста Бањиче во Тетовско е затрупан со карпи и земја. И покрај тоа што  било интервенирано и патот бил расчистен, веќе следнот утро патот повторно  бил затрупан со  земја. Иако овој патен правец беше  реновиран со помош на донација од општината, и повеќе од очигледно е дека патот  не е безбеден за сообраќање. 
Локалниот пат до месноста Бањиче во Тетовско е затрупан со карпи и земја. И покрај тоа што  било интервенирано и патот бил расчистен, веќе сле

loading...
Loading...