ПАЗЕТЕ СЕ од овие 3 знаци: Тие можат да ја освојат СЕКОЈА жена, но нема да и бидат верни…

Постојат мажи што ги привлекуваат сите жени – но со тоа доаѓа и еден проблем, а тоа е дека ретко на кој аќе и бидат верни.Погледнете во продолжение кои се тие 3 знаци.
Дали сте спремни да ризикувате со нив?
Стрелец
Со нив владее Јупитер, планетата на среќата и шансите. Поради тоа Стрелците се склони на секаков ризик и никогаш не калкулираат за да пресметаат дали повеќе губат или добиваат. Безглаво упаѓаат во опасни ситуации и се потпираат на чиста среќа, а среќата обично ги следи. Кога ќе го остварат тоа што го намислиле, заминуваат во нова авантура и ретко која дама може да ги сопре.

 
Овен
Овните се полни со самодоверба и поради тоа веруваат дека можат да го совладаат секој ризик. Тие гледаат прилика каде што другите гледаат целосно промашување , а такви се и во љубовните односи. За разлика од Стрелците кои кој без размислување влегуваат во авантура, Овенот пред се ќе седне и добро ќе размисли што може да добие, а што може да изгуби. Ако процени дека е во добивка – ништо нема да го спречи да и скокне в кревет на дамата која ќе ја „пикира“.

 
Скорпија
Листата не би била целосна без овој мрачен знак. Дамата која е во врска со Скорпија никогаш нема да може да биде во целост сигурна дека партнерот и е верен. Скорпијата оди на се или ништо и кога ќе се затрча во вонбрачна авантура, тоа ретко кога се завршува на обична авантура, туку најчесто водат паралелни врски. Во неверство ги турка нивната страст кон натпреварување, но и наклонетоста своите ранливи страни да ги прикриваат со одмаздувачки потези. Погледнете во продолжение кои се тие 3 знаци.
Дали сте спремни да ризикувате со нив?
Стрелец
Со нив владее

Пронајдете не на следниве мрежи: