Пази ЛЕЏА со факти ги разоткри лагите на Шеќеринска!

Loading...

По синоќешното гостување на Радмила Шеќеринска во „Топ тема“ на телевизија Телма, Твитер беше место за размена на спротивставени ставови.Овој пат, во рингот се најдоа истакнатиот твитерџија Пази ЛЕЏА и Радмила Шеќеринска.
Тој реши да ги демантира тврдењата на Шеќеринска која го спореди случајот со монтираните снимки на опозицијата со скандалот во Швајцарија во кој беше вмешан Зоран Талер, наведувајќи дека него го очекувало судење поради корупција.
Но, она што беше интересно е како таа да подзаборави да спомне дека снимките против него не беа употребени во судница. Ова е многу битен дел за спомнување, откако раководството на СДСМ се побуни против одлуката на Основниот суд Скопје 1, кој реши да не ги искористи незаконски стекнатите снимки на опозицискиот лидер Зоран Заев.
При недостаток на аргументи од страна на Шеќеринска, се поведе малку поинаква дебата во која Пази ЛЕЏА реално ги прикажа работите и го обезвредни нејзиниот обид за спин:
Овој пат, во рингот се најдоа истакнатиот твитерџија Пази ЛЕЏА и Радмила Шеќеринска.
Тој реши да ги демантира тврдењата на Шеќеринска која

loading...
Loading...