Пеце од Суперхикс доби ќерка

Loading...

Нашиот добро познат музичар Петар Младеновски или Пеце Суперхикс, вчера, на 14 февруари, доби ќерка. Вчера вечерта, Пеце се пофали на својот фејсбук профил со следниот статус:
„И така додека вие славите Трифун или Валентин, јас да им се заблагодарам на двајцата и секако најмногу на мојата сопруга Ели Клинчаревска Младеновска што ни ја донесоа Маша Младеновска на овој убав ден (14.02) и на овој прекрасен и се надевам за неа помалку комплициран свет. Од денес сум татко на квадрат!! Пресреќен! :)“
Само за потсетување, Пеце и неговата сопруга Ели, позната и како Rasta Girl, веќе имаат едно дете, синот Никола.
Извор: facebookНашиот добро познат музичар Петар Младеновски или Пеце Суперхикс, вчера, на 14 февруари, доби ќерка. Вчера вечерта, Пе

loading...