Педофилска ФБ група собира 40.000 лајкови на ден: Објавува стотина слики на девојки од целиот Балкан!

Loading...

Администраторите на оваа група секојдневно објавуваат слики на малолетни девојки со име и со презиме на девојки од целиот Балкан….Навредлица педофилска група со има  „Najveće drolje osnovnih i srednjih škola“ собрала повеќе од 40.000 фанови и тоа за помалку од 48 часа.
Администраторите на оваа група секојдневно објавуваат слики на малолетни девојки со име и со презиме на девојки од целиот Балкан…. Ова не е прв пат да се основаат вакви групи….
Станува збор за фотографии на кои девојки, најчесто доброволно се сликаат во експлицитни поци. Но, судејќи според коментарите кои се оставаат, администраторите ги добиваат од нивните пријатели или пак сами ги земаат од Фејсбук профилите на самите девојчиња.  

 
И покрај шокантните фотографии сепак нема реакции од ниедна владина или невладина организација која се занимава со заштита на децата. 
Притоа, на оваа група администраторот најавува стотина нови фотографии следните денови, кои наводно корисниците на групата му ги пратиле.
Дали некој ќе се обиде да го спречи објавувањето на овие фотографии останува да видиме…Навредлица педофилска група со има  „Najveće drolje osnovnih i srednjih škola“ собрала повеќе од 40.000 фанови и тоа за пом

loading...
Loading...