Пејачката ги рашири нозете, па покажа повеќе од што сакаше!

Loading...

Пејачката и писателка Нивес Целзиус одлучи да се фотографира од специфичен агол, за да ги истакне градите. Но овој пат покажа повеќе од што требаше.Кога ги рашири нозете, краткото фустанче се поткрена, па ѕирнаа нејзините гаќички.
– Ова е фотка од петокот, но штета не ја ставив каде се гледаат моите кул, омилени чизми, напишала таа, но никој не гледал во нејзината облека.
Кога ги рашири нозете, краткото фустанче се поткрена, па ѕирнаа нејзините гаќички.
– Ова е фотка од петокот, но штета не ја ставив каде се

loading...
Loading...