Пејачката јавно изјави: Подобра сум во кревет од Северина!

Loading...

Неда Украден тврди дека е многу подобра во кревет од Северина. Пејачката не крие дека гo погледнала експлицитното видео на Сверина од пред неколку години и вели дека не е воодушевена.Неда изјавила дека сеуште е активна но си ветила дека никогаш нема да ги покажува своите партнери.
“Сакам да појаснам нешто во врска со оние видеа кои случајно некој доаѓа до нив, или ги краде…ало што е работата? Ние не сме глупи и знаеме како се прави тоа, јас сум сексуално активна но не ги покажува своите партнери. не сум од оние кои немаат песни, па потребен им е фраер да го вовдат до себе и да се фотографирам.Еднаш се случи тоа и готово, поуката е извлечена”- рекла пејачката при гостување на една емисија, а на прашањето дали и таа самата поседува некој експлицитен материјал, таа вели дека никогаш не ја привлекувало да се снима самата себе си.

“Мислите дека тоа пали? Прво ја на тоа мало црвено светло од камерата никогаш нема да ме инспирира да доживеам нешто убаво а посебно во сексот. Второ, тоа се мали „бебиња“ за мене. Мене не ми треба камера да ме снима, оние кои се снимаат додека го прават тоа мислат дека тие го измислиле сексот а ние сме како телиња”- рекла Неда.Неда изјавила дека сеуште е активна но си ветила дека никогаш нема да ги покажува своите партнери.
“Сакам да појаснам нешто во врска со они

loading...
Loading...