Пет најиритирачки машки навики

Loading...

Мажите знаат да бидат прекрасни, нежни и внимателни… Но често се однесуваат како вистински дивјаци. Во овие пет ситуации како да се натпреваруваат кој ќе биде полош:
Натпревари
Секоја чест на исклучоците, но голем број на мажи развиваат колективен идиотизам. Дерење, викање, префрлање на девојките  кои само мирно сакаат да поминат покрај кафулето… Листата е долга.
Возење
Некој пцујат, некој намерно возат како маијаци за да покажат дека имаат машкост. Можеби постојат жени на кои им е привчечно тоа, но мал е нивниот број.
Дома се нежни, но пред пријателите глумат фраери
Момците кои се однесуваат лошо со девојката пред пријателите. Тоа се истите момци на кои им се смеат другарите кога не се во близина
Ловечки приказни
Во група од пет мажи, секогаш се наоѓа еден кој мора да измисли приказна за да се чувствува  моќно. И почнува… Кој кого освоил, кој имал повеќе жени… и друго што ни малку не  е привлчечно за жените.
Фрлање букет
Неодамна еден дечко интервенираше на свадба, неговата девојка да не го фати букетот. А откако таа сепак го фати, тој го шутна… Зошто мажите го прават тоа? Затоа што се плашат од брак.Мажите знаат да бидат прекрасни, нежни и внимателни… Но често се однесуваат како вистински дивјаци. Во овие пет ситу

loading...