Петгодишно момче погинало пред очите на неговите родители-aвтомобилот воопшто не ни закочил!

Loading...

Момчето погинало во понеделникот во 16: 30 часот, настанот се случил во Србија.-Се се случи за миг, од нива се подготвуваме да се вратиме дома-изјавил таткото на детето.
-Го земав во раце, беше како кукла, без живот. Докторите се обидуваа да го оживеат, но не успаа.-додава тој.
Пред несреќата момчето ја преминувало улицата. Автомобилот го удрил додека ја преминувал улицата и воопшто не ни застанал. Имено, автомобилот возел пребрзо затоа што не ни стигнал да реагира  и да закочи.
Полицијата покренала истрага.-Се се случи за миг, од нива се подготвуваме да се вратиме дома-изјавил таткото на детето.
-Го земав во раце, беше како кукла, без живот. Д

loading...
Loading...