Петровски до Шилегов: Координирани сте со СОРОС да ја уништите Македонија и секој што ќе ви се исправи на пат го етикетирате

Loading...

А бре Шилеже вашите закани со затвор предизвикуваат само смеење. Знам дека работите според “Прирачникот за радикали” преведен од СОРОС за создавање на психичка тензија. Ама и за тоа не те бива, напиша на својот ФБ профил Филип Петровски.-Координирани сте со СОРОС да ја уништите Македонија и секој што ќе ви се исправи на пат го етикетирате. И да ми ти кажам не јас туку ТИ СИ ФАШИСТ и ОДРОД. Храбри си се дека може да ви помине ПРЕДАВСТВОТО.  И со задоволство ќе се видиме пред Собрание.  Па ќе даде Господ да видиме чија кариера ќе заврши. Иако мене за разлика од тебе не ме интересира кариера туку Македонија. И сега и во 1997 година. П.С. користиш излитени фрази на Геровски. П.П.С оди попи една жолта, напиша Петровски.
-Координирани сте со СОРОС да ја уништите Македонија и секој што ќе ви се исправи на пат го етикетирате. И да ми ти кажам не јас туку ТИ СИ ФАШИСТ

loading...