Петровски: Потпишано од Ченто, избришано од Заев

Loading...

Филип Петровски со порака на својот профил.
Потпишано од #Ченто. Избришано од #Заев *Нема веќе да објавувам.
Се гледаме на #БАРИКАДИТЕ

loading...