Пијалок од куркума кој ќе направи револуција во вашето здравје!

Loading...

Др. Ајран Калса ни покажува како да подготвиме неверојатен пијалок од кукркума кој има исцелителни дејства, еден од нејзините омилени мулти- талентирани лекови за многу различни заболувања.Др. Ајран Калса ни покажува како да подготвиме неверојатен пијалок од кукркума кој има исцелителни дејства, еден од нејзините омилени мулти- талентирани лекови за многу различни заболувања.
Доаѓа време на настинки, па добро би било да го зајакнете имунитетот.
 Погледнете го видеото:

Др. Ајран Калса ни покажува како да подготвиме неверојатен пијалок од кукркума кој има исцелителни дејства, еден од нејзините омилени мулти- талент

loading...
Loading...