Пијан татко ја приморувал ќерката орално да го задоволува

На Х. Ч. (43) одреден му е едномесечен притвор поради сомение дека во пијана состојба барал од својата ќерка А. Ч.(17) орално да го задоволи, со што направил кривично дело недозволено полово  дејствие.Во саботата Х. Ч. Од Нови пазар, во својата куќа се соблекол гол, ја повикал својата седумнаесетгодишна ќерка и барал од нејзе орално да го задоволи. За среќа, во тој момент во куќата влегла неговата сопруга која ја одбранила ќерката од пијаниот татко и веднаш повикала полиција. Пијаниот престапник веднаш бил уапсен и правосудните органи му одредиле едномесечлен притвор. За притвоерениот татко се говори дека често бил пијан и дека во алкохолизирана состојба знаел да ги малтретира членовите од семејството.
Инаку, полицијата  не се огласила официјално за овој случај, а во тек е истрагата  за да се откријат дополнителни детали за ова злосторство.Во саботата Х. Ч. Од Нови пазар, во својата куќа се соблекол гол, ја повикал својата седумнаесетгодишна ќерка и барал од нејзе орално да го задовол

Пронајдете не на следниве мрежи: