Пијан висел на електричен кабел и преживеал

Пијан Кинез додека бил во делириум се искачил на бандера и висел на електричните кабли.
Среќа што некој го забележал па им јавил на надлежните кои ја исклучиле струјата и викнале екипи за спасување. 
Еден од пожарникарите се качил и се обидел да го убеди да се симне но безуспешно. Во одреден момент тој паднал од една на друга жица. 
За среќа се завршило добро и тој поминал без повреди. Откако бил спасен било констатирано дека бил многу пијан.Пијан Кинез додека бил во делириум се искачил на бандера и висел на електричните кабли.

Пронајдете не на следниве мрежи: