Пијте го своето кафе во кафуле кое редовно ја одржува хигиената

Loading...

Нашата екипа утрово околу десет часот го фати на дело близнакот Славко Јовановски како го чисти своето кафуле Ало-Ало во центарот на градот.Блиски пријатели до браќата Горан и Славко Јовановски не известија дека сопствениците на кафулето уште во утринските часови темелно го чистат со цел на време да биде подготвено за гостите, па одлучивме на лице место да провериме дали пријателите ја говорат вистината.
Целиот текст прочитајте го на najadise.mkБлиски пријатели до браќата Горан и Славко Јовановски не известија дека сопствениците на кафулето уште во утринск

loading...
Loading...