Пијте кафе како што тоа го прават Италијанците

Loading...

Италијанците имаат една особена страст- тоа е кафето! Ќе се изненадите колку тие уживаат во овој пијалок и на кој начин го консумираат.Баровите им се всушност кафичи
Ако ги погледнете баровите колку се полни, би можело да си помислите дека Италијанците имаат сериозен проблем со пиењето. Во суштина, единствениот пијалак од кој се зависни е кафето.
Кафето го пијат на шанк
Чудно звучи, но тие кафето го служат на шанк како вискито. Не седат со саати за да полека го шмркаат.
Прочитајте го целиот текст на najadise.mkБаровите им се всушност кафичи
Ако ги погледнете ба

loading...
Loading...