Пишек го покажа своето трудничко стомаче

Пишек го покажа стомачето…Николина Пишек и покрај тоа што е во осмиот месец од бременоста воопшто речиси воопшто не се здебели. А сега на Фејсбук објави интересна фотографија. 
– На лева страна,  според прописите, но некои на грб со сите четири во вис, напишала Николина под фотографијата.Николина Пишек и покрај тоа што е во осмиот месец од бременоста воопшто речиси воопшто не се здебели. А сега на Фејсбук објави интересна фотографиј

Пронајдете не на следниве мрежи: