Пишек поминала низ ГОЛЕМА ГОЛГОТА додека да остане бремена…

Loading...

Хрватската водителка, 38-годишната Николина Пишек ќе се породи за три месеци во Белград во една клиника каде веќе за неа е резервиран апартман, а нејзиниот сопруг Видое Ристовиќ ќе присуствува на породувањето.Како што пренесуваат српските медиуми, Николина поминала голема голгота додека останала бремена.
Убавата водителка забременила со вештачко оплодување, што не е реткост, но во нејзиниот случај претходела комплицирана операција.
Поради цисти на јајниците кои и создавале тешки здравствени проблеми, водителката била оперирана во Белград. По неколкудневно закрепнување таа била пуштена од болница.
– Вистина е дека имав операција, но на моите приватни работи не би сакала да им придавам значење во јавноста, изјавила во една прилика водителката.
Инаку, згодната Пишек е бремена со девојче.Како што пренесуваат српските медиуми, Николина поминала голема голгота додека останала бремена.
Убавата водителка забременила со вештачко

loading...
Loading...